İBB eski başkanı Topbaş’tan Ayasofya paylaşımı
İBB’nin üç dönem başkanlığını yapan Dr. Kadir Topbaş, Ayasofya’nın ibadete açılması kararıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Topbaş, “Bu zamana tanıklık etmenin şükrünü yaşıyoruz” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) üç dönem başkanlığını yapan Dr. Kadir Topbaş, Ayasofya’nın ibadete açılması kararıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Topbaş, “Bu zamana tanıklık etmenin şükrünü yaşıyoruz” dedi.
İBB eski başkanı Topbaş, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden kararla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, “Ayasofya’nın tekrar ibadete açılması ile müslümanların hasreti bitecek. Bu zamana tanıklık etmenin şükrünü yaşıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.